Мајтап

Виц: Понеделнички на работа

Понеделнички, на работа, доаѓа вработениот, со вцрвенети очи.

Шефот: Батка, што ти се така црвени очите? Си пиел?

Работникот: Е не, цел викенд плачев, ми фалеше работата.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top