Advertisements
Актуелно

Знамето на САД пред амбасадата во Скопје на половина копје во знак на жал

Во знак на жал заради трагично загинатите жртви во вчерашната автобуска несреќа, знамето на САД пред американската амбасада во Скопје денес и утре ќе биде симнато на пола копје.

Американската амбасада изразува најдлабоко сочувство на фамилиите на лицата кои ги загубија животите во оваа несреќа и им посакува побрзо закрепнување на повредените лица.

Advertisements
To Top