Видео

Ѕирнете во каков блиндиран бункер бил претворен премиерскиот кабинет во Влада (видео)


Блиндирани стакла, блиндиран покрив со челични конструкции и мрежеста заштита,  инвертери за снабудување со кислород и по неколку дена при херметички затворена состојба на кабинетот,  дебели челични врати – сето ова само за еден кабинет во владината зграда. Оној, премиерскиот, преуреден во времето на мандатот на Никола Груевски.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top