Advertisements
Актуелно

Зимска идила среде пролет на Шапка

Комбинацијата од ниски температури (особено на повисоките места) со влажниот временски период, на повисоките планини кај нас изминатиов викенд резултираше со нови снежни врнежи и пресни снежни покрики кои направија вистинска зимска идила среде пролет.

We Have Snow“, Фејсбук страната која ја модерира „Конак“ од Попова Шапка, не освежи со идилични фотографии од пресниот снег кој наврна изминатиов викенд.

Advertisements

Најпопуларно

To Top