Вебкафе

Жива вистина: Мажи и жени – толку различни светови (фото)


Bright Side си зеде за слобода да ги прикаже суштинските секојдневни разлики помеѓу мажите и жените во форма на стрип цртежи. Но, откако ќе ги изгледате фото доказите за разликите помеѓу мажите и жените, сепак, на крајот не заборавајте дека, иако сме толку различни, не можеме едни без други.

11-1-mazi-zeni-razliki1 11-1-mazi-zeni-razliki2 11-1-mazi-zeni-razliki3 11-1-mazi-zeni-razliki4 11-1-mazi-zeni-razliki5 11-1-mazi-zeni-razliki6 11-1-mazi-zeni-razliki7 11-1-mazi-zeni-razliki8 11-1-mazi-zeni-razliki9 11-1-mazi-zeni-razliki10 11-1-mazi-zeni-razliki11 11-1-mazi-zeni-razliki12 11-1-mazi-zeni-razliki13 11-1-mazi-zeni-razliki14 11-1-mazi-zeni-razliki15

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top