Живот

Жените откриваат: Овие ситници кај мажите лудо не напалуваат!

жените откриваат

Мажите често не се ни свесни за некои ситни потези кои случајно ги прават, дека можат жените да ги доведат до лудило.

„Еднаш додека комунициравме на скајп со пријател, тој појде да направи чај. Само една рака му беше слободна, па така мораше вреќичката со чај да ја отвори со заби. Тоа беше многу секси“.

„Мојот бивши знаеше да го излиже крајот на шољата пред да го испие кафето. Тоа беше мал гест, но секогаш ме вадеше од кожа“

via GIPHY

Еве една лсита со чудни работи кои ги палат девојките:

  • Кога тетивите на подлактицата ќе му се помрднат додека ги обавува секојдневните обврски. Тоа изгледа како доста безсмислено, но сепак мене ме напалуваше.
  • Кога им помага на стари лица да преминат преку улица или конкретно односот према стари жени.
  • Кога ќе направат било што на што сум ја слаба, пример кога ќе поткрене нешто тешко или кога ќ отвори нешто што јас неможам.
  • Кога типот седи и ќе почне да ја соблекува дуксерката, а маицата со кратки ракави ке му се запне и ќе се открие дел од кожата. Тоа е многу секси.
  • Се палам додека менува брзини во автомобилот.
  • Ме палат типови кои свират на гитара.
loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top