Вебкафе

Жена скокна во мразот за да го спаси кучето од сигурна смрт! (видео)

Бен Вест од Ванувер излегол да го прошета кучет околу езерото Трут и така случано присуствувал на еден херојски чин.

Во еден момент здоглед куче кое пропаднало низ мразот. Поголем број луѓе застанале во шок и почнале да викаат по кучето, но една жена брзо реагирала.

„Ова е најхрабрата работа која сум ја видел некогаш. Не беше ниту нејзино кучето, но таа одма тргна кон него. И сама пропадна во мразот. Луѓето ја предупредуваа да не го прави тоа, но таа му рече дека мора“, рече Бен и се забележа со својата камера.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top