Вебкафе

Запознајте го најчудниот питбул, а за неговото однесување и ветеринарите немаат објаснување! (фото)

Запознајте ја Лилу, прекрасниот питбул кој во својот живот има многу посебни моменти. Некои велат дека е чудна, некои мислат дека е болна, но неговите сопственици знаат дека е посебна и ја прифаќаат таква каква што е.

Оваа смешна кучка сака да седи и да спие во многу чудни пози, а кога нејзиниот човек ќе каже дека е чудна, таа му фрла чуден поглед. Таа не може да спие ако не е на грб со испружени две нозе и две во воздух.

Лилу многу добро знае кога е виновна и со поглед може да се извлече од секоја ситуација. Посебно сака да носи капа со уши, бидејќи ако е ладно и и се ладни ушите не и се допаѓа тоа.

Иако нејзиниот човек бил загрижен поради чудната поза во која Лилу ужива, ветеринарот потврдил дека со нејзините коски и зглобови е се во ред.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top