Живот

Забавни тренинзи кои може да ги правите во природа и тоа бесплатно!

Конечно доаѓа убаво и топло време, а со доаѓањето на такво време, се повеќе луѓе се одлучуваат на разни тренинзи во природа. Освен тоа што го појачуваат и го затегнуваат телото, тие се ослободуваат од стресот, а тоа во денешно време е доста пожелно.

Кој тренинг и да го изберете, нема да погрешите бидејќи како што се вели: секој тренинг е подобар од оној кој не сте го направиле. Еве ги нашите предлози.

Скокање на јаже

Скокање на јаже + трчање во место, чучњеви и слично.

Комбинирано брзо и споро одење

Одење или трчање по скали

Одење со тегови на нозе

Возење велосипед

Чучњеви и скок на клупа

Склекови на клупа

Спринтање

Стомачни вежби на клупа

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top