Вебкафе

За тие кои веруваат дека Земјата е рамна – нека го ѕирнат овој експеримент

Експериментот е направен од тим од Discovery Channel и вклучува една „рамна“ езерска површина, моторен чамец и еден ласер. Доказот лежи во далечината и измерената висина. Бујрум.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top