Вебкафе

Воопшто не јаде јајца, но прави вистински уметнички дела од нив

Мајкл Балдини од Мексико е талентиран уметник од Мексико, кој воопшто не јаде јајца, но има голема инспирација од оние пржени на око или кајгана, да прави вистински мали ремек дела.

Од пржените јајца тој прави уметнички дела кои, кога ќе ги погледне човек, не му ни текнува да ги допре, а камоли да ги јаде, од што се брилијантно формирани.

***

коефициент

Advertisements
To Top