Актуелно

Во живо: Претседателот Ѓорѓе Иванов им се обрати на пратениците

Обраќањето пред пратениците е предвидено со членот 85 од Уставот кој гласи: „Претседателот на Републиката го известува Собранието за прашања од неговата надлежност најмалку еднаш годишно. Собранието може да побара од претседателот на Републиката мислење за прашања од неговата надлежност“.

 

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top