Вебкафе

Во Париз е отворена јавна куќа во која сексуални услуги пружаат секс кукли и роботи!


Борделот има неколку соби во кој господата водат љубов со куклите, а пред самиот секс имаат широк избор на кукли со кој може да се сексаат. Тука се високи, ниски, бујни, слаби, а кога ќе избере партнерка со неа оди во соба која е преполна со фотографии од другите кукли од борделот.

Борделот веќе работи, а сопственикот на тоа не се чуди. Има се повеќе луѓе кои сакаат секс со кукли, а постојат и такви кои се заљубуваат во нив.

Сличен вид на бордел е отворен во Шпанија, Холандија и Германија, а секој петти Германец сака да проба секс со кукла.

„За триесет години ќе биде сосема нормално да водите љубов со кукла“, велат сопствениците, додека психолозите тврдат дека мажите сакаат секс со кукла бидејќи во тој секс е допуштено апсолутно се.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top