Вебкафе

Во меѓувреме во Јаница – погача од два метри со „ниските страсти“ од пекарот Христос

Два метри долга погача посветена на Македонија и Александар Македонски беше замесена и испечена од страна на пекарот Христос Продромидис од Јаница.

Младиот пекар кој сака да ги декорира своите пекарски производи, двометарската погача ја „украси“ со Ѕвездата од Вергина и ликот на Александар Македонски заедно со слоганот „Македонија е грчка“.

Advertisements
To Top