Мајтап

Виц: Зошто нема жени коментаторки?

Прават двајца мажи муабет:

А бе брат, ми текна, зошто бе никогаш не сум чул да има жена коментаторка на спортски настан?

Другиот:

Едноставно бе, брат. Нема маж што може да трча толку брзо колку што жена може брзо да зборува.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top