Мајтап

Виц: Женски принципи

Прават муабет двајца другари:

Друже, знаеш ли ти дека по принцип, жената може и умее да замолчи кога ќе треба.

Да, знам.

Е, ама има еден проблем тука.

Каков?

Во принцип, нема жена со такви принципи.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top