Мајтап

Виц: Женски коментатор

Брат, дали некогаш си се запрашал зошто во Македонија нема женски спортски коментатори?

Знам зошто нема.

Жити се? Баш да чујам.

Па кај си видел бе, брат, маж што може да трча толку брзо колку што Македонка може брзо да зборува?

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top