Мајтап

Виц: Жената и парите


Мажот: Жено, колку пари имаме во моментов?

Жената: Ич.

Мажот: Како ма ич? Па нели вчера ти ја дадов цела плата, 30.000 денари.

Жената: Така де. Ние немаме ич. Јас имам 30.000.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top