Мајтап

Виц: Запросување

На журка, во еден ноќен клуб:

Те молам омажи се за мене, клечи типот пред типката.

Ха ха ха ха! Пијан си, срцка. Утре кога ќе се отрезниш ќе се премислиш.

Ти ветувам дека нема никогаш да се отрезнам…

Најпопуларно

To Top