Мајтап

Виц: Врв на машка верност

Прават дечко и девојка муабет, па овој вели:

Срцка, вие жените се правите дека знаете сè.

Не се правиме, стварно знаеме.

Е па, кога знаете, ајде кажи ми што е врв на машка љубовна верност?

Хм…Признавам, не знам.

Три пати се преженува, љубовницата не ја менува.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top