Мајтап

Виц: Воспаление на мускули

Срце, беше на лекар за болките во стомакот? – прашува сопругата.

Бев.

И што ти рече?

Дека ми се воспалени стомачните мускули.

Од вежбање?

Не, од што го вовлекувам стомакот кога поминувам покрај убави жени.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top