Мајтап

Виц: Во различни соби

Мажот и жената дома спиеле во различни соби, па пријателот го прашува сопругот:

Добро бе, другар, а кога сакаш да имате секс?

Ќе свринам и таа доаѓа кај мене.

А кога таа ќе посака да имате секс?

Доаѓа и ме прашува: Да не свирна?

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top