Мајтап

Виц: Вијагра за дедо


Дедо и баба, жељни секс како у млади дани, решив да се послужив сас вијагру.
Сипе баба вијагру у чај, послужи га деду, и дедо трк у веце.
Еве ти га дедо, враќа се цел умочан.
– Што е бе, дедо?
Поглеј што си се направија…. вика му баба
– Па што да праву, мори бабо. Извади га, гледам не е мој, па га врати у гаќе.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top