Мајтап

Виц: Види бабе, „буче“

Баба се шета крај улица со својот 4 годишен внук.
Поминува автомобил и бабата му кажува на внучето:
– Види, бабe, „буче“.
– Ти бабо, дали си арна? Тоа е BMW 325 кабриолет. Кабриолет, еј!

Advertisements
To Top