Мајтап

Виц: Црвјако сос сто живота


Tате сношчи си седеаше фоф дневната соба и нешчо си правеаше муабет. Ама одеднаш тате стана и угаси светлото, па започнаа да се цаливаа. Мисла оти и се слоши на мама и тате фана нак’ца раката под блузата на мама да види дали и чука срцето… баш тека като и доктуро шо прави куга идеме на амболантата. Ама тате нешчо като да не може да го најде срцето од прва, па гмечи, стиска нешчо под блузата повече време.
Јас мисла оти на мама од това и стана ошче полошо оти зафана ногу тешко да диша и не можеше вече да седи па си прилегна на каучо. И мама тогава рече оти е добила температура и фана и соблече блузата, а и тате изгледа од неа доби и он фана ја соблече и прилегна до неа. И раскопча дучане… и ка раскопча дучане тате дури тогај сванах од дека е излазила таа температура. Од дучане на тате излегна еден гулееем црвјак, ама ногу гулем и страшен. Јас видех ка излегна и се исправи като војник… такова нешчо ф Берово не бех видел. Мош да беше гулема најмалку 20 сантима.
Куга мама го виде црвјако ногу се уплаши. Ококори очите и распецна устата. Зафанаа да се дават сос црвјако… мале да те еба ф дебелие црвјак, цела уста и нап’ни! Мама искаше да го удави црвјако или да му исцица крвта мош… после зафана да го гриза за врато. Одеднаш мама пушчи таков гаргарлив глас и го пушчи црвјако, изгледа црвјако ја улапал на јазико. И тате тогај извади од џебо нешчо такво като капа и го натакна на црвјако, мош за да не апе вече и да не гриза. Мама тогава легна на грбо и рашири нозете, а тате врз неа… искааше изгледа да го згмечат црвјако измеџу. Ама црвјако ногу силен мамаму дееба.
И мама и тате стенкааше од мака дури, страшно беше. Ногу силно се бореаше, за малку и каучо че се скршеше. По некое време борба се смирија… изгледа црвјако да беше готов оти ка го видех поврна и висеше като да беше несвесен. Мама и тате беа ногу уморни , ама продужија да се цаливаа, изгледа од радос оти победија. И одеднаш ШОК! Црвјако не е бил умрел, рипна горе и зафана па да се бори. И това неколку пати се понови се додека мама не седна на него … зафана озгоре да го к’ца. К’ца го к’ца… незнам ни јас колку… и на крае конечно умре тове меретија… ама ногу чотек падна таа вечер, малиии, ебати борбата!
Фана го тате за ушите црвјако и го однесе фоф WC-то.
Сите викаа оти мачката има девет живота… ама јас ви кажувам оти тове црвјак имаше неколку живота повече од мачката!!!

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top