Мајтап

Виц: Цајканот и плавушата

Полицаец запира плавуша за прекршок.

Полицаецот: И сега што правиме?

Плавушата: 500 денари или да ги соблекувам гаќите?

Полицаецот: Дај 500 денари, зошто гаќите може и да не ми се точни.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top