Мајтап

Виц: Терсене сопруг

Судијата го прашува осомничениот:

-Од што почина вашата прва жена?

-Јадеше отровни печурки.

-А како почина втората?

-И таа јадеше отровни печурки.

-Немојте да ми кажете дека и третата умре од печурки?

-Не. Таа почина од фрактура на черепот, бидејќи не сакаше да јаде печурки

Advertisements
To Top