Мајтап

Виц: Таква барам

Дечко разговара со девојка на шанк:

Гледаш ли Game of Thrones?

Не.

А ја сакаш ли Despacito?

Прв пат слушам за неа.

А спинер вртиш ли кога ти е досадно?

Не знам што е тоа.

Омажи се за мене! Баш таква барам!

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top