Мајтап

Виц: Така се прави тоа

Прво ја фаќаш со рака.

Ако не е доволно влажна, ја навлажнуваш.

Ставаш два прста внатре. Ако е поширока – може и три.

Со кружни потези триеш по внатрешната страна.

Така добро се мие чаша.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top