Advertisements
Мајтап

Виц: Тајната како да живеете 100 години

Го интервјуираат некој 100-годишен сточар во планинско село.
– Кажете ни, која е вашата тајна за долг живот?
– Епа прво, работам на планина на чист воздух и тоа ме прави здрав и како второ веќе 100 години јас им кажувам на говедата што да прават, а не тие мене.

Advertisements
To Top