Мајтап

Виц: Стојанќе, ќе те оставу

Доваѓа дома Стојан и ву вика на Стојанку:
-Стојанќе, ќе те оставу.
-Зашто бре Стојане?
-Низ град се зборе дека си се сексала многу.
-Стојане, да те питам неколку работе,па после ме остављај. Чувам ли ти децу?
-Стојанќе, што е право право е, немам никакву примедбу за тој.
-Стојане, готву ли ти убаво?
-Стојанќе,што е право право е. Кт направиш едење иде ми се ипрсти да си изеду, толку укусно куваш.
-Перу ли те?
-Не можу да се пожалу. Никат ни мене ни деца не си пуштила непрани од дома да искочемо.
-Оште овој Стојане. Кт сексамо,праву ли ти ОСМИЦЕ?
-Леле Стојанќе,немој да спомињаш ОСМИЦЕ.Од тија твој ОСМИЦЕ иде ми се да побрлавеју.Толку ми е убаво.
-Е па овакој мој Стојане.ОСМИЦЕ не се учив у купатило и у кујну.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top