Мајтап

Виц: Скршено ребро

Добро бе, Трпе, кај го скрши вака реброто?

Остај, докторе, ми е срам да кажам.

Е ајде кажи, де. Треба да знам.

Во кревет. Се стискав до жена ми ивелев: Ајде мори Маре, дај ми барем еднаш, а таа така силно ме лупна со лактот.

Ауу, јака жена! А стално ли така те мава?

Не бе, докторе. Само кога ќе и го згрешам така името.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top