Advertisements
Мајтап

Виц: Си остарела, жено

Маж се враќа од службено патување.
Под креветот нема никој, ни во гардероберот, ни во бањата.
Оди кај жена му и ја погалува со зборовите:
– Старееш, мила!

Advertisements
To Top