Мајтап

Виц: Швалерска настинка

Докторот го прашува пациентот:
– И како точно настина?
Пациентот:
– Стоев 3 часа, на една тераса слабо облечен.
– Колку слабо облечен?
– Со кондом и часовник…

Advertisements
To Top