Мајтап

Виц: Штедење вода

Мажот ја вика сопругата:

Жено, дојди да се тушираме заедно, да заштедиме вода.

А жената му враќа:

Терај срце, туширај се. Јас веќе заштедив, се туширав со комшијата кај него, без гајле.

Advertisements
To Top