Advertisements
Мајтап

Виц: Секс и гледање в очи

Прават муабет две пријателки:

Го гледаш ли сопругот в очи додека имаш секс?

Еднаш го гледав така и беше страшно.

Зошто?

Па, стоеше на врата од спалната со ловџиска пушка в раце.

Advertisements

Најпопуларно

To Top