Мајтап

Виц: Сè за државата

Дали би ги дале кравите ако тоа го побара државта од вас?

Да.

А овците?

Да.

А козите?

Да.

А свињата би ја дале за државата?

Не. Неа не ја давам.

Зошто?

Па, види вака, крави овци и кози немам, а свиња имам.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top