Мајтап

Виц: Се е зелено


Какво е небето?
Зелено.
Какво е морето?
Зелено.
Каква е тревата?
Многу јака брат!

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top