Мајтап

Виц: Рипање во сон

Се буди маж среде ноќ: Светланаааа!

Жена му веднаш му „светнала“ една по лицето: Која ти е таа Светлана, говедо?

Светлана изгасни ги мор! Ми пречат на очиве.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top