Мајтап

Виц: Развод


Брат, чув си се развел од сопругата.

Да. Децата останаа кај мене.

А куќата?

Кај неа.

А парите?

Кај адвокатот.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top