Мајтап

Виц: Разубавување на канцеларијата

Вработен го прашува шефот на фирмата:

Шефе, може да си донесам некои лични предмети да си ја украсам малку канцеларијата по мој вкус.

Може бе, Перо, зошто да не. Што имаш на ум да донесеш.

Казан за ракија, шефе.

Најпопуларно

To Top