Мајтап

Виц: Пуштање

Влегува Перо во бар и здовгледува една згодна девојка и почнува да и се пушта:
– Здраво маче!
– Имам сопруг…
– И јас имам ТВ дома, па некогаш одам на кино.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top