Мајтап

Виц: Поука од постари

Мене тато ме учеше каа че ти падне лебот,
прво че го бакниш, па че го фрлиш….
Тоа се вика поштуење…
Ја го учам дет’то каа че му падне лебот,
да го дууне и да го изеде…..
Тоа се вика, нема пари…

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top