Мајтап

Виц: Политичар од раѓање

Одат тетките на посета кај новороденото бебе во фамилијата, го гледаат и коментираат.

Првата: Ова на нашата фамилија ќе биде, видете колку сини очи има.

Втората: Да, да, на нашите ќе биде. Видете и колку правилно носе има.

Третата: Може и политичар ќе биде. Глејте го, се сере со смеење и во очи те гледа.

Advertisements
To Top