Мајтап

Виц: Покачено расположение

Докторе, имам покачено расположение.

Како тоа?

Си одам по кафани, си пијам ракија, си пејам, си се веселам. Од што може да ми биде?

Без гајле, од платата ти е, брзо ќе ти мине.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top