Advertisements
Мајтап

Виц: Пијана другарка

Иван добива СМС порака од неговата најдобра другарка со текст:
– Дојди да ме земеш од пабот. Пијана сум.
Викнал такси, ја зел, ја однел дома. Се вратил со таксито пак дома и добива нова СМС порака:
– Не доаѓај. Се вратив.

Advertisements
To Top