Мајтап

Виц: Перверзен цајкан

На сообраќаец му се јавува жената по телефон: Миличок, си ги заборавил очилата дома.
Знам. Едвај гледам.

Ама и палката со знакот „стоп“ си ја заборавил дома.

Како? Па со што запирам јас возила сега?

Појма немам, ама сега гледам дека ми го нема вибраторот

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top