Мајтап

Виц: Перо и вибраторот од ќерката


Перо наоѓа вибратор во собата од ќерката, па сиот скршен се чуди како толку убава и паметна девојка може да нема среќа во љубовта и користи вакви помагала.

Го зема вибраторот, го остава на маса, па од мака си тура една ракија. Седи, пие и го гледа вибраторот.

Си доаѓа ќерка му, го гледа во таква положба и му вели:

Тато бе, што правиш?

Што правам? Еве, пијам ракија со зетот.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top