Мајтап

Виц: Перо нема пријатели

Ало, добар ден.

Добар ден.

Ми треба Перо.

Кој го бара?

Еден пријател.

Лажеш. Перо нема пријатели, инспектор е.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top