Мајтап

Виц: Пар на раскинување


Доаѓа моментот на разделбата. Кога веќе се е кажано. Таа сепак, нема сили да си замине. Крвта и пулсира во слепоочниците. Со последен напор ја фаќа кваката на вратата и заминува!
Гласот негов ја скаменува на место:
Марија, почекај, те молам!
Да?
Ќе сакаш ли да ми го дадеш телефонот од Маја другарка ти со големите цицки?

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top